Твърдо против съм тази братоубийствена война, която води Русия срещу

...
Твърдо против съм тази братоубийствена война, която води Русия срещу
Коментари Харесай

Георги Мамалев: Трябва смяна на властта в Русия, за да няма повече такива като Путин


Твърдо срещу съм тази братоубийствена война, която води Русия против Украйна, или по-точно която води върхушката към Путин. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия артистът Георги Мамалев във връзка спора сред Русия и Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1775
,,Тази война ще има доста огромни последствия за Украйна, а пък за Русия ще са големи. 100 грама мир обаче тежат доста повече от тонове победи по време на война.Пораженията ще бъдат ужасни и за двете страни``, добави актьорът.

Властта в Русия би трябвало да се смени, с цел да няма такива хора като Путин и негово обграждане и да няма такива рискове. До последния ден той, Лавров и тяхната говорителка (Мария Захарова, бел. ред.) твърдяха, че единствено луди могат да измислят, че Русия ще нападне Украйна, припомни той.

Европейските политици би трябвало да престанат да мислят какво става с Истанбулската спогодба, а да се интересуват какво става в Русия, какво става с съветския народ, накъде върви политиката на Русия, счита Мамалев.

Той призна, че до последно не е вярвал, че Русия ще нападне Украйна, макар предизвестията, които идваха от Съединени американски щати и Англия.

По думите му Украйна към този момент е разрушена и извънредно мъчно ще успее да се възвърне, даже да бъде реализирано някакво помирение.

Русия ли ще възроди Украйна?! Тя Русия себе си не може да възроди, камо ли Украйна! Това, което ни чака след тази луда, дивашка постъпка на един несдържан лидер-войнолюбец и грандоман, ще са доста тежки последици за всички ни, уверен е Мамалев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР