Твърдо против приемането на кабинета Габриел се изказа лидерът на

...
Твърдо против приемането на кабинета Габриел се изказа лидерът на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Изборите пречистват всичко. Другият вариант е преврат или революция

Твърдо срещу приемането на кабинета " Габриел " се изрече водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Вместо това той предложи три вероятни изхода на политическата обстановка - избори, прелом или гражданска война.
Прочетете още
" Не би трябвало да бъде основан кабинет, ние ще гласуваме срещу, естествено ", съобщи той в Народното събрание и изясни: " Успешна ротация значи несполучливо развиване за България ".

" Това, което се случва сега, е нещо невиждано за последните 34 години. Такива грозни политически игри, такива грозни и пошли спектакли, подобен цирк непоносим. Единственото, което ще реализира, е още по-ниска изборна интензивност. Хората са отвратени от това, което се случва. Не знам откакто нощес ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел " красивото лице на мафията ", в този момент те ще договарят още веднъж с красивото лице на мафията? ПП-ДБ пък от своя страна, които ГЕРБ употребява като прахуляк за пране, в този момент явно нямат никакъв проблем още веднъж да бъдат употребявани като кърпички и салфетки, с които да си измият ръцете техните сътрудници разбойници от ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разяснява Костадинов.

Затова той съобщи, че изрично изборите са изхода от обстановката макар намаляващата изборна интензивност. " Изборите пречистват всичко. Другият вид е прелом или гражданска война. Това са трите форми на смяна. Кое от тези избираме? Защото другият вид е още от същото. Не може да продължаваме още по този метод ", сподели той и изясни, че революцията може да е тиха, мирна и електорална и " Възраждане " към този момент я води.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР