Твърдият представител на торите Лий Андерсън хленчи, че не може

...
Твърдият представител на торите Лий Андерсън хленчи, че не може
Коментари Харесай

Депутатът от торите Лий Андерсън не гласува против законопроекта за Руанда, защото други депутати му се присмяха

Твърдият представител на торите Лий Андерсън хленчи, че не може да гласоподава срещу законопроекта за Руанда на Риши Сунак - тъй като лейбъристките депутати му се смееха.

Очакваше се шумният реакционер да се опълчи на законодателството, откакто трагично напусна поста заместник-председател на партията в символ на митинг. Той сподели, че възнамерява да гласоподава срещу него, само че в последна сметка напусна, откакто чу съперниците си да се " кикотят " и да " поемат мика ".

Само 11 ядосани тори извършиха заканите си да гласоподават против сигурността на Руанда Бил след седмици театралничене. Преди решаващото гласоподаване господин Андерсън беше подкрепил поредност от ремонти, които бяха ориентирани към подсилване на законопроекта.

Но обяснявайки за какво е изгубил нервите си на GB News, каналът, който му заплаща £100 000 годишно като водещ, господин Андерсън сподели: „ Щях да гласоподавам „ не “. Отидох във фоайето „ не “, с цел да гласоподавам „ не “, тъй като не виждах по какъв начин мога да поддържа законопроекта, откакто поддържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР