Твърдите дискове с магнитна плоча все още са търсени като

...
Твърдите дискове с магнитна плоча все още са търсени като
Коментари Харесай

Western Digital пусна първите в света 2,5-инчови 6 TB твърди дискове

Твърдите дискове с магнитна плоча към момента са търсени като външни устройства за предпазване, тъй като съчетават способността да съхраняват огромни количества информация за дълго време на налична цена. За възходящите потребности на потребителите от огромни размери са предопределени новите външни твърди дискове с 2,5-инчов форм фактор с потенциал 6 TB, които бяха показани от Western Digital.

Дисковете с този размер и размери се появиха в сериите My Passport и My Passport Ultra за потребление в офисните или домашни компютри. WD Black P10 Game Drive е предопределен за потребление в композиция с геймърските конзоли, както и SanDisk Professional G-Drive ArmorATD, който е предопределен за работа в тежки условия във връзка с излагането на трептения и влага. WD също ще предложи и WD My Passport Ultra за Mac и WD My Passport за Mac устройствата на Apple. Почти всички нови артикули са оборудвани с порт USB Type-C, а единствено най-достъпният My Passport предлага Micro USB Type-B. Във всички случаи се употребява интерфейса USB 3.2 Gen 1 със скорост за предаване на наданните от 5 Gbps.

Устройството от серията My Passport Ultra обичайно поддържа 256-битово AES-криптиране, с цел да отбрани сензитивните данни от неоторизиран достъп, а потребителите на Apple Mac могат да закупят твърдия диск на същата цена като потребителите на Microsoft Windows. Насочен към гейм запалянковците, WD Black P10 Game Drive ви разрешава да разширите локалното вместилище на вашата игрова подпора, само че също по този начин може да се свърже и с вашия компютър посредством микро-USB порт, в случай че е належащо. И най-после, устройството SanDisk Professional G-Drive ArmorATD, предпазено от прахуляк и влага по стандарта IP54, може да издържи на удар от товар с тегло 450 кг, само че за задачата ще би трябвало да платите за тежестта на самото устройство, което се е нараснало от 250 на 350 гр., както и за по-големите размери.

Що се отнася до цените на външните дискове WD 6TB във формат 2,5-инча, най-достъпни са WD My Passport и My Passport за Mac — костват $179,99. Следва WD My Passport, който работи с USB-C с цена от $184,99. А дисковете WD My Passport Ultra и My Passport Ultra за Mac са на цена от $199,99.

WD_BLACK P10 Game Drive се предлага за $184.99, а за предпазения SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD ще би трябвало да платите $229.99.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР