Твърди се също, че последният разговор преди да подаде оставка

...
Твърди се също, че последният разговор преди да подаде оставка
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития: Главният секретар на МВР Живко Коцев е бил ...

Твърди се също, че последният диалог преди да подаде оставка Коцев е провел с министър Калин Стоянов. Какво се е случило по време на срещата се чака да стане ясно от самия основен секретар. Това е единственият метод той да се отбрани от изливащите се нападки и внушения по негов адрес.

 

Министър Стоянов не харесвал Коцев и не криел отрицателното си отношение към него. Той знаел професионалния опит на основния секретар по съпоставяне с който професионалният път на самия Калин Стоянов изглеждал доста обикновен, настояват хора от Министерство на вътрешните работи. Пак те споделиха пред Фрог нюз, че е имало напън по отношение на един от полицейските синдикати да излязат с позиция какъв брой скъп и популярен е Стоянов като министър.

 

Очаква се разкритията на Живко Коцев за отправените към него закани да провокират същински земетресения освен в системата на вътрешната сигурност, само че и по високите етажи на прокуратурата. Ще стане ясно кой взе телефона на основния секретар след подадената оставка, източени ли са данни от него. Ще научим ли на кой върховен чиновник в Министерство на вътрешните работи се е обадила брачната половинка на Мартин Божанов-Нотариуса, незабавно откакто го намира погубен?

 

В идващите дни се чакат вести и по строго защитаваната загадка с кои висши лица от Министерство на вътрешните работи и службите е поддържал връзка Нотариуса. Както и кои ръководители от вътрешното ведомство и прокуратурата са прикривали незаконната активност на Петьо Еврото и Нотариуса.

 

Предстоят смразяващи разкрития.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР