Твърди се, че видео с насилието се разпространявало между учениците

...
Твърди се, че видео с насилието се разпространявало между учениците
Коментари Харесай

Момче преби петокласник в училище в Нови Искър

Твърди се, че видео с насилието се разпространявало сред учениците против пари

Пореден случай на експанзия в учебно заведение. Майка на петокласник ни изпрати клип, на който се вижда по какъв начин синът й е ритан от по-голямо момче, разкрива. Случаят е от предишния четвъртък от 172-о учебно заведение в Нови Искър. Майката твърди, че видеото с насилието се разпространявало против сумата от един лев.

„ С клипчето се снабдих през вчерашния ден. Доколкото разбрах е продавано на възпитаници. След нецензурни думи от страна на бияча, детето ми е отвърнало. Момчето ми е със синини. Той е положително дете, което не лъже. Научен е по какъв начин да се държи. По график трябваше да са на занималня до 17.30 ч. Бил е на детската площадка към 16.00 ч. с преподавател, който след това влиза в учебното заведение. Написах тъжба до МОН и районното ръководство. Проблеми с дисциплината има от години”, описа Илияна Джапунова, майката на битото момче.

По думите на шефа на учебното заведение Надя Георгиева детето, което е упражнило експанзия, не е от съответното образователно заведение.

„ Били са на площадката с учителя. След това са помолили да се приберат и преподавателят е влезнал да остави топката. Имало е словесна престрелка сред децата. Разговаряли сме с тях. Подаден е сигнал и до полицията, разговаряно е с родителите. Ако се откри виновност, ще има наказване за учителя, който се е грижил за тях”, посочи тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР