Твърди се, че тогавашният съпруг на Кели Кларксън е казал

...
Твърди се, че тогавашният съпруг на Кели Кларксън е казал
Коментари Харесай

Тогавашният съпруг на Кели Кларксън й каза, че не е достатъчно „секси“ като Риана, за да участва в „The Voice“: певицата

Твърди се, че тогавашният брачен партньор на Кели Кларксън е споделил на певицата, носителка на Грами, че тя няма задоволително съблазън, с цел да бъде треньор в „ The Voice “ – и че ръководителите на NBC вместо това желаеха „ някой секси “ като Риана.

41-годишният Кларксън подаде желае предходната година до комисар по труда в Калифорния, който в последна сметка се произнесе в интерес на певицата и подреди на нейния към този момент някогашен и някогашен управител Брандън Блексток, 47, да й заплати 2,6 милиона $ за противозаконни покупко-продажби това трябваше да бъде обработено от нейните сътрудници за гении.

Певицата на „ Since You've Been Gone “ свидетелства, че е казвала на Блексток в продължение на години, че желае да бъде в „ The Voice “, само че че той е посъветвал нейните ръководители на мрежата да не се интересуват, тъй като „ търсят повече вид секс знак ” като Риана, съгласно правосъдни документи, прегледани от The Post.

В последна сметка Кларксън се причисли към шоуто като треньор през 2018 година, 14-ия сезон на надпреварата за гении....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР