Твърди се, че терористите, които атакуваха Crocus City Hall, са

...
Твърди се, че терористите, които атакуваха Crocus City Hall, са
Коментари Харесай

Терористите от клането в концертната зала в Москва избягали с бяло Renault Symbol

Твърди се, че терористите, които нападнаха Crocus City Hall, са избягали с бяло Renault, съобщи РИА Новости.

Все още има няколко огнища в залата, само че пожарът е съвсем сподавен, сподели губернаторът на Московска област Андрей Воробьов в своя канал в Telegra

Жертвите на терористичната офанзива в са приети в болница в 12 медицински заведения в Москва, предоставена им е цялата нужна помощ, сподели пред кореспонденти ръководителят на Московския департамент по опазване на здравето Алексей Хрипун.

Той означи, че Москва бързо се е ориентирала в обстановката, в работата са се присъединили към 50 екипа на коли за спешна помощ и три хеликоптера.

Руският президент Владимир Путин пожела излекуване на всички потърпевши и изрази признателност на лекарите, сподели съветският вицепремиер Татяна Голикова

Междувременно стана ясно, че жители сервират цветя до постройката на съветското консулство в Ню Йорк на фона на вести за терористична офанзива в Crocus City Hall покрай Москва. На стълбите на входа на консулството има букети от рози и червени карамфили, оповестява сътрудник на РИА Новости.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова изрази признателност на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш за поправяне на позицията по терористичната офанзива в Крокус Сити Хол и изложение на ясна позиция, осъждаща случилото се.

Офисът на генералния секретар на Организация на обединените нации съобщи, че " изрично " осъжда терористичната офанзива в Crocus City Hall.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР