Твърди се, че редовното пиене на зелен чай подобрява здравето

...
Твърди се, че редовното пиене на зелен чай подобрява здравето
Коментари Харесай

Точен брой топли напитки, които трябва да имате в диетата си всеки ден, за да намалите риска от деменция

Твърди се, че постоянното пиянство на зелен чай усъвършенства здравето на мозъка - и даже може да помогне за понижаване на риска от развиване на деменция в по-късен живот.

Зеленият чай съдържа неповторимо растително съединяване, известно като епигалокатехин галат (EGCG), което разгражда евентуално рискови плаки в кръвоносните съдове, разкриха учени от университета в Лийдс.

Един доктор в този момент също по този начин твърди, че пиенето на три чаши зелен чай всеки ден - сред 200 ml и 250 ml всяка - може да бъде задоволително, с цел да има резултат върху здравето на мозъка ви. За още по-голям резултат пробвайте непрестанно да употребявате торбичките чай или чаените листа, до момента в който ароматът изчезне изцяло, съгласно доктор Едуард Окело от университета в Нюкасъл.

Но пиенето на зелен чай може да донесе цялостен набор от изгоди за здравето, които не се лимитират единствено до предотвратяване от деменция, сподели телевизионният доктор доктор Майкъл Мозли. Той сподели на своя подкаст на BBC Radio 4 „ Just One Thing “: „ Има една топла напитка, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР