Твърди се, че осем мъже са управлявали група за кражби

...
Твърди се, че осем мъже са управлявали група за кражби
Коментари Харесай

Твърди се, че 8 мъже са управлявали група за кражби на бира, която е откраднала Corona и Modelo на стойност стотици хиляди

Твърди се, че осем мъже са управлявали група за обири на бира, която е измъкнала каси с Corona и Modelo Especial, оценени на стотици хиляди долари от дистрибуторски центрове и железопътни вагони в Кънектикът, Масачузетс, Ню Джърси и Ню Йорк.

Седем от мъжете са били задържани в сряда, според прокуратурата на Съединени американски щати, Южен окръг на Ню Йорк. Човекът, който прокурорите считат за лидера, Хосе Чезари, се съобщи на федералните управляващи в четвъртък, откакто беше на независимост, удостовери представител пред CBS MoneyWatch.

Твърди се, че сред юли 2022 година и март 2024 година мъжете са направили десетки кражби, чакайки до нощта, с цел да изрежат дупки в оградите на разпределителните уреди или да отрежат ключалките на железопътни вагони, с цел да получат достъп до палети с бира, гласи незапечатан обвинителен акт. След това се твърди, че са употребявали движещ се камион, с цел да транспортират открадната бира до Бронкс, където е била тествана и по-късно продадена.

изявление в сряда.

Ако бъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР