Твърди се, че на повече жени им се отдава и

...
Твърди се, че на повече жени им се отдава и
Коментари Харесай

Ако сте тази зодия, надали сте добра домакиня

Твърди се, че на повече дами им се отдава и някак им е вродено да бъдат домакини и да се грижат за дома. Това евентуално се дължи и на обстоятелството, че навиците се натрупват през вековете и е в действителност мъчно да умрат, въпреки и светът да се променя и нагажда към едно по-нормално общество, в което сътрудниците и цялото семейство въобще си поделят отговорностите.

Но има някои зодии, чиито представители на нежния пол не могат да бъдат накарани или дори е по-добре да не бъдат карани, да свършат някаква домакинска работа, тъй като от това няма да излезе безусловно нищо. 

Вижте кои са те: 

Стрелец

Известни с работохолизма и фантазиите си, дамите стрелец евентуално даже съвсем не стоят у дома, с цел да обръщат внимание на семейството въобще. 

Тяхното непрекъснато търсене на усещания и страст не им разрешава да мислят за сходни злободневни занимания. Често даже остават в тази си неразбория и я назовават креативен хаос.

А в случай че попаднат на сътрудник, който се пробва да ги накара да станат домакини, шансът да бъде изоставен е много висок.

Близнаци

За близнаците хаоса е втори дом и второ име. Креативни и цветни, за тях животът е една огромна импровизация и нито могат, нито обичат да вършат графици и проекти, изключително за сходни неща като чистенето на къщата.
 10 неточности, които всяка стопанка позволява в кухнята 10 неточности, които всяка стопанка позволява в кухнята
Дори най-опитните домакини позволяват неточности в кухнята. Ето къде бъркат най-често: 1.Пресоването на чесън Най-досадното за всяка домаки...

Хубавото при тези " домакини " е, че това няма никакво значение за мъжете, тъй като те нормално са толкоз привлечени и влюбени, че ще отнеме дълго време да забележи безпорядъка към половинката си.

Лъв 

Благодарение на тяхното необикновено его, тези зодии ще предпочетат да наемат някого да прави всичките им домашни отговорности, вместо да се занимава. За тях това са дребни и безсмислени неща, които не би трябвало да тормозят никого. И той доста добре ги умее, просто... Не желае да ги прави.



Водолей
 Зодиите, които най-обичат лятото и са обзети от морско въодушевление за отмора Зодиите, които най-обичат лятото и са обзети от морско въодушевление за отмора
Всеки има собствен обичан сезон. Някои избират горещите дни през лятото, други са щастливи в прохладните есени, трети пък желаят ароматна...

За тях не е никакво терзание в случай че към тях има малко безпорядък, първо тъй като обичат всичко да им е на разположение и второ тъй като са ужасно свободолюбиви.

Ако сътрудникът направи забележка, незабавно ще види буреносният облак, който се задава към него и евентуално скоро горчиво ще съжалява, че е повдигнал тематиката.

Скорпион

Скорпионите нямат и не си търсят опрощение - на тях просто не им се занимава! Мивката би трябвало да прелива от съдове, а боклукът да чака от от най-малко 2 дни, с цел да свършат работата.

По-интересно е, че никой не смее да прави забележки за този им минус, тъй като знае какво ще последва с лошотия му манталитет...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР