Твърди се, че млад играч на Манчестър Юнайтед се е

...
Твърди се, че млад играч на Манчестър Юнайтед се е
Коментари Харесай

Андре Онана брутално подкопан от младеж на Ман Юнайтед, `който постави под съмнение способностите му` по време на тренировка

Твърди се, че млад състезател на Манчестър Юнайтед се е прицелил в Андре Онана по време на подготовка, тъй като е почувствал, че вратарят не избавя задоволително удари по-рано този ден сезон.

Онана, на 27 години, се причисли към Червените дяволи с летен трансфер на стойност 47 милиона паунда от Интер Милано и бързо беше назначен като първи определен вратар на клуба след напускането на Давид де Хеа. Той дойде на " Олд Трафорд " с впечатляваща известност, само че устоя сложна първа акция.

Камерунският национал направи лист от скъпи неточности, които доведоха до загубата на Юнайтед през този сезон. Тези неточности, съчетани със слаби самостоятелни представяния, като пагубното му показване против Галатасарай, бяха главен фактор, съдействал за ранното отпадане на Юнайтед от Шампионската лига.

Нов отчет от The Athletic хвърли нова светлина върху държанието на Онана битки, разкривайки, че нещата са достигнали връхната си точка след онази отрезвителна нощ в Истанбул. Твърди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР