Твърди се, че майка на пет деца е създала собственото

...
Твърди се, че майка на пет деца е създала собственото
Коментари Харесай

Дженифър Дулос е „фалшифицирала собственото си изчезване на „Изчезнало момиче“, за да обвини съпруга,“ твърди адвокат

Твърди се, че майка на пет деца е основала личното си изгубване на „ Изчезнало момиче “, машинация, с цел да замеси отчуждения си брачен партньор, съгласно спорно юрист.

Дженифър Дулос от Кънектикът беше видяна за последно на 24 май 2019 година, до момента в който водеше децата си на учебно заведение. След това тя необяснимо изчезна.

51-годишният Фотис Дулос и приятелката му Мишел Троконсис, с която се виждаше, до момента в който към момента беше женен за Дженифър, бяха арестувани през 2019 година за хипотетично манипулиране или изфабрикуване на материални доказателства и за възпрепятстване на наказателното гонене.

Въпреки това, Дулос постави завършек на живота си, когато се опита да промени гаранцията си през 2020 година, оставяйки Тронкозис с обвинявания за възпрепятстване на наказателното гонене от втора степен, подправяне на материални доказателства и скрит план за осъществяване на ликвидиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тайната функционалност на iPhone значи, че в никакъв случай повече няма да свивате облеклата - и трансформира играт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР