Твърди се, че Мая има намерение да се пренесе в

...
Твърди се, че Мая има намерение да се пренесе в
Коментари Харесай

Окончателно! Край На Легендата Вис - 2! Мая Илиева Взе Тежкото Решение!

Твърди се, че Мая има желание да се придвижи в Париж, като за зимните месеци отскача и до тузарското си имение в Доминикана – отбелязва изданието.

Вдъхновение за смяната й дал новият й другар – изясняват осведомени. Мая Илиева и мистериозният й фаворит на няколко пъти са засичани от папараци на вестника да си разменят ласки в центъра на София. За момента неговото име и идентичност остават загадка. Подробности за лръзката им не знаят даже и хора от обкръжението на вдовицата. Според настоящите злословия новият мъж до Мая Илиева е руснак, правоприемник на авторитетен военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Дали това е правилно, или просто е следващата партенка обаче, остава мистерия. Факт е, че Мая и приятелят й не крият своята обич. Хванати за ръка, те всеки ден обикалят улиците на София, демонстрирайки интимна непосредственост.

Според хора от подземния свят Мая Илиева е почнала да приготвя отдръпването си преди близо две години. Като първа стъпка тя запозва делба на благосъстоянието, останало от ВИС-2, с роднините на братята Васил и Георги Илиеви. Твърди се, че своя отговарящ дял от наследството, оценено на стотици милиони левове получават сестрата на братята – Мариана Илиева, и дъщерята на Васил Илиев – Ивона. Освен великодушната месечна прехрана на тяхно име са трансферирани и няколко недвижими парцела. Сред тях са голям имот с къща и магазин в центъра на Кюстендил. В началото на февруари 2015 година постройката е дарена персонално от Мая Илиева.

Докато урежда имотните въпроси с роднините на мъжа си, Мая Илиева се снабдява и с необятен апартамент в Париж – настояват хора от ъндърграунда. Гангстерската брачна половинка избира френската столица поради пристрастеността си към модата и културните събиотия – настояват осведомени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР