Твърди се, че лидерът на демократическото мнозинство на градския съвет

...
Твърди се, че лидерът на демократическото мнозинство на градския съвет
Коментари Харесай

Политик от Ню Йорк, обвинен, че е заплашил да „пререже“ гърлото на колега, защото е гласувал за отстраняването й: доклад

Твърди се, че водачът на демократическото болшинство на градския съвет на Йонкърс се разгневи, че е желала „ да пререже гърлото на този к-ч “ след сътрудник законодателят гласоподава несполучливо за отстраняването й от поста по-рано този месец, съгласно тъжба.

Съветникът Таша Диас направи хипотетичната забележка по отношение на члена на съвета Корасон Пинеда-Айзък след среща за метаморфоза на локалния съвет на 2 януари, споделиха голям брой източници пред The ​​Journal News.

Няколко души в залата на локалния съвет настояват, че са чули Диас да измърмори заплашителния коментар скоро откакто Пинеда-Айзък несполучливо гласоподава срещу водача на болшинството от демократите да резервира ролята си през идващите две години.

„ Трябва да се махна отсам, преди да прережа гърлото на този к-ч “, спомня си един източник, споделил Диас, до момента в който към момента беше в залата на съвета.

Мигове по-късно, до момента в който беше в прилежащия офис на ръководителя на съвета, различен източник твърди, че Диас повтори, че желае да „ пререж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР