Твърди се, че Кейти Прайс е шофирала своя Range Rover

...
Твърди се, че Кейти Прайс е шофирала своя Range Rover
Коментари Харесай

ИЗВЪРШВАЩА НОВИНА Кейти Прайс, на 45 г., пренебрегва съда, тъй като й е наложена глоба от £880 за шофиране без книжка и застраховка - добавяйки към дългата история на автомобилни нарушения, включително двегодишна забрана за обръщане на колата си след пиян

Твърди се, че Кейти Прайс е карала своя Range Rover без годна брошура или застраховка на байпас в Кетъринг на 2 август предходната година

На Прайс беше неразрешено да кара за двама години откакто катастрофира с BMW на B2135 покрай Партридж Грийн на 28 септември 2021 г. 

Тя беше оповестена в неплатежоспособност с задължения от £3,2 милиона от банкрутиралата й компания Jordan Trading Ltd, която беше основана, с цел да следи нейната линия парфюми и козметика.

Адвокат Дараг Конъл - който представляваше попечителите - сподели, че Прайс преди този момент е постигнала непринудено съглашение за задълженията си, само че не е съумяла да ги заплати.

Той осведоми съдия-специалист по несъстоятелността, че предходното съглашение включва телевизионната персона да прави 36 месечни заплащания от £12 500, както и еднократна сума.

Попечителите се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР