Твърди се, че жена е забила нож в гърба на

...
Твърди се, че жена е забила нож в гърба на
Коментари Харесай

„Шепотът на коне сложи прах за сърбеж в бельото на съпруга си, преди да го намушка до смърт“

Твърди се, че жена е забила нож в гърба на брачна половинка си след акция на мъчения, в която тя сипа виагра в чая му, постави прахуляк за сърбеж в неговия долни дрехи и даже да избърше задната й част с вратовръзките си, беше казано в съда.

Известен на локално равнище като „ шепотът на конете “, пред съда беше казано, че 70-годишната Кристин Роул е говорила по телефона с нея щерка, когато тя намушка брачна половинка си Иън сред плешките му, до момента в който той минаваше. След това тя умерено сподели на щерка си: „ Наръгнах го “.

Прокурорът Шон Брънтън Кей Си сподели пред Кралския съд на Ексетър, че старата щерка на двамата, която живее в Милтън Кейнс, затвори диалога и се обади в полицията на Thames Valley и колата за спешна помощ. Той сподели, че Роул обаче не се е обадил за помощ, а вместо това е направил 28-секундно позвъняване на другар, като я е помолил да „ оправи кучетата “. да са тръгнали от плевнята на тяхната земя до изолираното им бунгало покрай Браунтън в северен Девън. Г-н Брънтън сподели на правосъдните заседатели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР