Твърди се, че детето е изгорено във фурнаФранция се готви

...
Твърди се, че детето е изгорено във фурнаФранция се готви
Коментари Харесай

Френска инфлуенсърка предложи кулинарна рецепта за изгорено израелско бебе във фурна, арестуваха я

Твърди се, че детето е изгорено във фурна

Франция се готви за огромно шествие против антисемитизма. Повече от 1000 акта против евреи са регистрирани в страната през последния месец. Любопитното е, че митингът ще сплоти всички политически сили, без една, която отхвърли присъединяване. Конфликтът сред Израел и „ Хамас ” докара до сериозна ескалация на напрежението във френската страна, в която има забележителна мюсюлманска общественост, предаде Нова.

Междувременно в Париж, инфлуенсърка беше задържана за тласкане към тероризъм поради пост в обществените мрежи, иронизиращ гибелта на бебе в Израел. Преди дни израелски офицер заяви, че персонално той е видял дете, изгорено във фурна от „ Хамас ”, само че досега информацията е разнопосочна.

Въпросната инфуенсърка обаче реши, че може да се подиграва с това, тъй като в собствен пост в Instagram тя безусловно предложи кулинарна рецепта за това зверско закононарушение.

Във Франция глобите за втълпяване на ненавист са доста съществени. За обществена засегнатост по отношение на вяра може да получите 6 месеца затвор или 22 хиляди евро санкция. А, в случай че с офанзивата си аргументите нетрудоспособност на разположение за повече от 8 дни, може да влезете в пандиза за 5 години и да получите глоба до 75 хиляди евро. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР