Твърди се, че четирима мъже от Калифорния са изнесли на

...
Твърди се, че четирима мъже от Калифорния са изнесли на
Коментари Харесай

Мъже от Калифорния изпратиха „на едро“ метамфетамин, кокаин, маскиран като юфка, части за автомобили до Австралия, Нова Зеландия: федерали

Твърди се, че четирима мъже от Калифорния са изнесли „ на едро “ количества кокаин и метамфетамин, маскирани като юфка за бързо подготвяне, подправки и елементи за коли в Австралия, Папуа Нова Гвинея и Нова Зеландия за към пет години, сподели Министерството на правораздаването.

Федералните прокурори пресмятат, че от 2017 година до 2022 година мъжете са управлявали комплицирана мрежа за трафик на опиати, употребявайки боен програмен продукт за криптиране и криптирани приложения за известия, с цел да изнасят опиатите по въздух, морски превоз и поща в Съединени американски щати, съгласно прокуратурата на Съединени американски щати за Централния окръг на Калифорния.

Двама мъже от Ориндж Каунти – Хоанг Суан Ле, 42, и Три Као Буингуен, 38 – бяха задържани по обвинителен акт от федерално огромно жури по три точки, заяви Министерството на правораздаването в петък.

Трунг Бюингуен, на 40 години, от Лейкууд, и Наронгсак Чампи, на 28 години, от Лонг Бийч, се търсят от органите на реда, съгласно известие за пресата.

Твърди се, че екипаж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР