Твърдеше се рестарт за нещо, но се знаеше, че ще

...
Твърдеше се рестарт за нещо, но се знаеше, че ще
Коментари Харесай

Адвокат Емил Георгиев посочи защо всяка сряда е на протест

”Твърдеше се рестарт за нещо, само че се знаеше, че ще е единствено провал. Едно нещо пристигна от нищото и тихомълком си отиде в нищото предходната седмица. Ще направя паралел с българския филм ”От нищо нещо ”.
Той беше за едни хора, които паднаха в една яма и една крава изяде една риза и най-после се оказа, че нищо не е станало, само че кравата отиде курбан, с цел да видят дали има невярност ” - сподели пред tv 7/8 юрист Емил Георгиев.
 Адвокат от Правосъдие за всеки: Защо Министерство на вътрешните работи ограничи правото ни на свободно напредване? (ВИДЕО) Адвокат от " Правосъдие за всеки ": Защо Министерство на вътрешните работи ограничи правото ни на свободно напредване? (ВИДЕО)
Традиционно в сряда вечер стотици протестиращи се събраха пред постройката на Съдебната палата с искане за оставка на държавното управление и на...
" В случая с конституцията е по същия метод. Това са финтове, с цел да остане държавното управление на власт. На всички жители би трябвало да им пука, когато властимащите се подиграват, то е ясно, че ще го вършат още веднъж. Тук опираме до огромния въпрос дали на хората би трябвало да им пука.
Аз всяка сряда излизам на митинг пред правосъдната палата. Не единствено тази насмешка с Конституцията мина по този начин, само че и задачите на митингите бяха неизпълнени, нямаме оставки, замлъкнаха гласовете, малко на брой са подготвени до края да извървят тежкия път.
В " Правосъдие за всеки " имаме над 100 000 лайка и хората ни поддържат. Не би трябвало да се подвига белия байряк. Трябва да е ясно, че има една група от хора, на които им пука. Трябва да е ясно, че сме подготвени да отстояваме тази тематика. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР