Твърденията за някаква следа на страната ни в случая Скрипал

...
Твърденията за някаква следа на страната ни в случая Скрипал
Коментари Харесай

Русия: Зрелите хора не вярват в приказките за наша следа в случая Скрипал

Твърденията за някаква диря на страната ни в тази ситуация Скрипал са приказки, в които не има вяра нито един зрял човек, сподели съветският външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Първият посланик на Москва за следващ път отхвърли Русия да има нещо общо с отравянето на някогашния полковник от Главното разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал във Англия. "Обвиненията, които се отравят към нас, са фантастични ", разяснява Лавров. Той напомни за изказванията за съветска интервенция в избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, референдумите за излизането на Англия от Европейския съюз (2016 г.) и за отделянето на Каталуния от Испания (миналата година) и други. "Всички тези обвинявания са мечти както и думите, че ние стоим зад случая Скрипал. Това са приказки, на които не има вяра нито един зрял човек ", сподели още той, говорейки на конгрес отдаден на сигурността в Москва.

Лавров се спря и върху изгонването на негови подчинени от Англия, Съединени американски щати и други страни по света поради отравянето на двамата Скрипал. "Тук би трябвало да призная. Лондон и Вашингтон реализираха триумф. С изгонването на нашите дипломати те извиха ръцете на своите парнтьори, които оповестиха нашите представители за нежелателни персони ", сподели още ръководителят на външнополитическото ведомство на най-голямата по повърхност страна в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР