Твърденията на премиера Кирил Петков, че “последния път българското правителство

...
Твърденията на премиера Кирил Петков, че “последния път българското правителство
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ако управлявахме ние, Митрофанова отдавна щеше да е персона нон грата

Твърденията на премиера Кирил Петков, че “последния път българското държавно управление е взело решението (б.а. – за американските изтребители F-16) накрак ” отхвърлиха през днешния ден от ГЕРБ в Народното събрание.

“Това са следващите нелепости, казани от премиера в опита му да е автентичен, само че не му се получава ”, сподели Христо Гаджев от ГЕРБ.

Има не един, а четири контракта. Те бях подписани през август 2019 година, в резултат на което придобихме първите 8 самолета. Да се приказват сходни нелепости е несериозно и бих поискал на Петков да отиде в министерството на защитата и да се запознае с специалистите. Нека влезе в крайник и да избере кой ще води преговорния екип, и да сътвори комисията, която ще прегледа предложенията. Ако толкоз държи да организира качествени договаряния, дано влезе в крайник и да си провежда работата, настоя Гаджев.

Неведнъж съм приказвал за премиера като за човек без памет, изключително по въпроса за РСМ. Сега той не знае какво се случва и с защитата, сподели и Даниел Митов.

Стана норма да научаваме какво се е случило в страната ни от чужбина. Това очевидно са новите измерения на прозрачността. Това е като да научаваш за жена си от съседа, възмути се и Томислав Дончев.

Ако управлявахме сега, госпожа Митрофанова доста от дълго време щеше да е оповестена за личност нон грата. Тя доста от дълго време прекрачи границите за това какво е разрешено на един посланик, сподели Митов във връзка настояването на Демократична България съветската посланичка в София да бъде изгонена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР