Твърденията на представители на САЩ, че съветниците на Владимир Путин

...
Твърденията на представители на САЩ, че съветниците на Владимир Путин
Коментари Харесай

Кремъл отрича съветниците на Путин да се боят от него

Твърденията на представители на Съединени американски щати, че съветниците на Владимир Путин се боят да му споделят неприятни истини за военната интервенция в Украйна демонстрира какъв брой малко схващат те съветския президент и метода на работа в Кремъл. Това съобщи през днешния ден пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от международните организации.

" За наше страдание, и това дори провокира нашето безпокойствие, излиза, че нито Държавният департамент, нито Пентагонът разполагат с действителна информация за това какво става в Кремъл. Те просто не схващат какво става в Кремъл, те не схващат президента Путин, те не схващат механизма за взимане на решения и не схващат стила на нашата работа ", установи той. По думите му такова недоумение води до неправилни и прибързани решения, които имат " доста неприятни последици ".

Белият дом и представители на Европейски Съюз споделиха през вчерашния ден, че съгласно тях Путин е заблуждаван от съветниците си, които се притесняват да му споделят какъв брой зле върви войната в Украйна и какъв брой тежко се отразяват наказания на Запада върху съветската стопанска система. Няколко западни разследващи организации оповестяват, че Путин получава погрешна информация за дейностите на съветската войска в Украйна. Директорът на английското разузнаване Джереми Флеминг разгласи, че обкръжението на Путин се опасява да му споделя истината, представителят на Пентагона Джон Кърби сподели, че би било тревожно, в случай че президентът на Русия е зле осведомен или изобщо не е осведомен, а шефът по връзки към Белия дом Кейт Бедингфийлд съобщи, че неналичието на точна информация е довела до " непрекъснато напрежение сред Путин и неговото военно управление ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР