Твърденията, че лидерският пост в БСП струва 30 милиона лева

...
Твърденията, че лидерският пост в БСП струва 30 милиона лева
Коментари Харесай

Вигенин: Твърденията, че лидерският пост в БСП струва 30 млн. са абсурдни

Твърденията, че лидерският пост в Българска социалистическа партия коства 30 милиона лв. са неуместни. Така депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин разяснява в предаването „ Лице в лице” информацията, че Корнелия Нинова е предлага тези пари на някогашния ръководител Михаил Миков да се откаже от лидерското място.

„ Това е неуместно, удивлявам се че съществени хора могат да популяризират такива неща. Спас Гърневски и Тома Биков са хората за мръсни поръчки м ГЕРБ, търси се нещо да отклони вниманието от последните кавги ", разяснява Кристиан Вигенин.
ГЕРБ питат Нинова купила ли е председателското място в Българска социалистическа партия против 30 млн. лева Тома Биков съобщи, имат информация от свои източници, само че ще изчакат и отговора на водача на левицата
Той напомни, че Българска социалистическа партия към този момент е събрала нужните подписи за оставката на Пламен Георгиев, ръководител на Антикорупционната комисия, махленски в заможен скандал. „ Подписите са събрани и импортирани в Народно събрание, по този начин оказваме помощ на общата среда да върви към изчистване, Георгиев загуби моралното право да оглавява тази комисия”, разяснява Вигенин.

„ Видяхме някои оставки, само че постъпките не се смятат за аморални, това е системата в която продължава да работи ГЕРБ”, уточни още той. По думите при случая с Пламен Георгиев е значимо какво споделяме на Европейски Съюз и нашите сътрудници, когато е махленски ръководителят на Комисията за битка с корупцията.
Полюсни политически реакции след излизането в отпуск на шефа на КПКОНПИ В Народното събрание нямаше сюрпризирани от инспекцията против Пламен Георгиев
Вигенин разяснява и избора на Данаил Кирилов за правосъден министър . „ Явно Борисов е решил малко по малко самичък да отслабва това ръководство. Няма скандал в последните години, в който да не е забъркан Данаил Кирилов. Явно той не се интересува какво мисли адвокатската общественост за него “, означи Вигенин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР