Твърдението на премиера, че щом ги критикуват, значи вървят в

...
Твърдението на премиера, че щом ги критикуват, значи вървят в
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Кирил Петков проявява диктаторски заложби, а направеното от Борисов се вижда

Твърдението на премиера, че щом ги подлагат на критика, значи вървят в вярната посока е много неуместно. Значи всички сме на прав път, тъй като всички се подлагаме на критика. А пък с тези описи от Google стана малко жалка история. Не се ръководи по този начин страната. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Радомир Чолаков.

Според него в новите ръководещи, изключително измежду по-младите, се следи "арогантност ", която дефинира като "доста рискова ", тъй като огромна част от тях не се допитват до депутатите с максимален опит в Народното събрание и смятат себе си за "The best ", по думите на Чолаков.

Не отива на министър-председател да споделя кой би трябвало да бъде задържан. Това е латентна тирания. Опитвам да схвана какво става в съзнанието на Кирил Петков, който се оказа човек с някакви диктаторски заложби. Направеното от Борисов се вижда – той е първият министър председател след ’89 година, който остава на страната повече, в сравнение с е заварил, изясни още националният представител.

Той уточни също по този начин, че министър-председателят би трябвало да излъчва несъмнено достолепие и да се държи по-институционално.

Много високо подвигнаха моралната летва в предизборната акция, само че се оказва, че не могат да я прескочат, счита Радомир Чолаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР