Твърдението на мнозина фенове и специалисти, че Манчестър Юнайтед е

...
Твърдението на мнозина фенове и специалисти, че Манчестър Юнайтед е
Коментари Харесай

Доказателството, че Манчестър Юнайтед е по-добър без Роналдо

Твърдението на мнозина почитатели и експерти, че Манчестър Юнайтед е по-добър тим без Кристиано Роналдо, намира удостоверение във виртуалното класиране, показващо извоюваните точки в интервала, откакто португалецът изигра последния си мач за " алените дяволи ". В него отборът на Ерик загар Хаг е водач с 23 извоювани точки след седем победи, две равенства и единствено една загуба в десетте мача от този момент. Важно е да се означи, че 20-кратният първенец на Англия е изиграл максимален брой мачове в Премиър лийг в този откъслек, само че в случай че се вземат отборите с девет изиграни срещи, те също са с по-лоши индикатори даже и при хипотетично прибавяне на още три точки. 

Последният мач, който Кристиано Роналдо изигра с екипа на Манчестър Юнайтед, бе на 6 ноември предходната година, когато тимът загуби с 1:3 гостуването си на Астън Вила. След нея Юнайтед бе на пето място във краткотрайното класиране на Премиър лийг. След последвалите упоменати 10 срещи отборът на Тен Хаг е към този момент на третата позиция.

Единствено тимът на Брентфорд, който се намира във впечатляваща серия, би могъл да има и по-добър актив от Юнайтед, защото лондончани са събрали 18 точки от осем изиграни срещи за посочения интервал.

Ето и любопитното класиране, направено от " Сън ":

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР