Твърдението, че Червената армия е спасила българките евреи, е дълбоко

...
Твърдението, че Червената армия е спасила българките евреи, е дълбоко
Коментари Харесай

Президентът не изключва твърдението за спасяването на евреите от Русия да е провокация

Твърдението, че Червената войска е избавила българките евреи, е надълбоко непознаване на историята или опит за провокация. Не мога да предсказвам, само че мисля, че България имаше съответна реакция, сподели през днешния ден президентът Румен Радев, представен от организация " Фокус ".

Коментарът му беше във връзка изказванието на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова от през вчерашния ден, че Червената войска е избавила българските евреи. Попитан дали е стимулирана армията през днешния ден, президентът отговори, че тя може да бъде стимулирана по доста способи, само че най-важно е отношението.

" Очаквам държавническо отношение към армията, към всички проблеми, най-много към проблемите на хората в нея и към тяхната подготовка ", добави Радев. Според него бюджетът за защитата за 2018 година не може да реши проблемите в бранша.

" Това е въпреки всичко едно изпитание на държавното управление и внимание към този бранш, само че след толкоз години на забвение, мисля, че тези старания не могат да решат проблемите ", добави президентът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР