Твърдение:Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс призна, че има

...
Твърдение:Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс призна, че има
Коментари Харесай

Проверка на фактите: Сторми Даниелс призна, че има „бизнес отношения“ с председателя на Камарата на представителите Майк Джонсън?

Твърдение:

Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс призна, че има „ бизнес връзки “ с ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън.

Оценка:

През ноември 2023 година обява твърди, че звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс е признала, че има „ настоятелен връзки “ с ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън. Когато изказванието се популяризира, Камарата на представителите се очакваше да прегледа законопроекта за краткотрайни разноски, препоръчан от Джонсън, който ще финансира държавното управление след 17 ноември 2023 година По-късно законопроектът беше признат от камарата. FOX NEWS: Сторми Даниелс признава, че има бизнес връзки с представителя Майк Джонсън, ” акаунтът на X е оповестен на 11 ноември 2023 година „ Това е история, която се развива. ” Към момента на писане обявата имаше над 1 милион гледания.

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР