Твърде вероятно е вече да сме го видели на много

...
Твърде вероятно е вече да сме го видели на много
Коментари Харесай

Какъв е цветът на 2023-а според институт Pantone

Твърде евентуално е към този момент да сме го видели на доста места - в тоалетите на Хари Стайлс и Зендая, на дефилетата на Valentino, на рафтовете с есенно-зимни сбирки облекла в магазините, в асортимента на най-новите мобилни устройства, както и в аксесоарите за дома.
 Снимка 580550
 

Цветът на 2023 година е ослепителен, жизнеспособен и видим от надалеч, без значение дали го носим като дреха или го употребяваме само като акцент. Той е Viva Magenta - колорит от алената гама с уклон към розово. Или просто магента, както е прочут на хората, занимаващи се с дизайн от всевъзможен тип.

" В ерата на технологиите се вдъхновихме от природата и нещата, които са същински ", разяснява Литрис Айсмън, изпълнителен шеф на Pantone, институтът, който от 23 години дефинира настоящият колорит за всяка година.

Тя добавя, че Viva Magenta е въодушевен от кохинила - натурален оцветител, който се добива от насекомите Dactylopius coccus и се назовава още карминова киселина. Според Pantone този цвят ще ни разреши да изпитаме същинска наслада, ще ни подтиква да опитвам и ще ни даде независимост да се изразим.

Силно се надяваме това в действителност да се случи, изключително след три много сложни години, каквито бяха последните за човечеството. Viva Magenta в действителност би бил едно хубаво благопожелание за това каква би трябвало да бъде 2023 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР