Твърде странно е как жена – в конкретния случай –

...
Твърде странно е как жена – в конкретния случай –
Коментари Харесай

Госпожо съдия, ако някой ви нарече к..ва, защото си е помислил така, как ще се чувствате? Моника Валериева изригна с шокиращи разкрития след присъдата по делото й срещу Люси Иларионов!

Твърде необичайно е по какъв начин жена – в съответния случай – съдийка, приема, че засегнатост в народен ефир няма никакъв проблем да бъде изречена, тъй като обиждащият по този начин си е помислил Ако някой, г-жо Веселка Йорданова, си намерения, че вие сте на повикване или курумпирана ( HotArena е сигурна, че не сте такава, да не дава Господ) и напише или изрече обществено тази мисъл, вие по какъв начин ще се почувствате?

Както разбрахте от заглавието, визираме резултатите от първа инстанция на делото, което Моника Валериева заведе против Люси Иларионов преди 3 години, който й даде квалификации в ефир,, до момента в който бяха във „ ВИП Брадър “, а тя реши да си вземат решение сметките в съда. По този мотив ето какво написа Валериева в прочувствен пост в мрежата:

„ ПАРАДОКС!

Днес на 20.02.2019 година,се организира последното съвещание против Людмил Иларионов!Съден от мен за клюка и засегнатост в народен ефир,заклеймявайки ме пред публика от милиони фенове,че съм продажница!

На 1-ВА инстанция,след три години и половина,Людмил Иларионов е оневинен!

Парадокса за който приказвам,не е от обстоятелството,че съм разочерована,все отново ние ще продължим към втора инстанция и т.н

Решението ми е следното,втора инстанция е обжалване на решението на осъждам Веселка Йорданова (запомнете добре това име),се преглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!

Ако те заключат,че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!

Сега за парадокса.Людмил е обвиняем за засегнатост и клюка и се води дело от години!В началото той не благоволеше да идва!Причините бяха хиляди,както неговите,така и на неговият юрист.Когато пожелаеше да участва го правеше с приятелката си с фотограф и публицист!

Аз съм освободена от делото!

Адвокатката ми Екатерина Димитрова,която е ходила на над 20 съвещания,днес е била потресена!

Людмил е дошъл с фотограф и публицист (може би има гадателски качества,че ще бъде оневинен)!

Знаете,че съда работи с обстоятелства и доказателства!За три години Людмил Иларионов не показа нито едно доказателство или нещо което поддържа думите му.Нова Медия груп,предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали,колко пъти той ме клюки и наскърбява!Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър.Аз персонално платих експертизата дали е монтаж -Не Е!

Следващата стъпка бяха очевидци от моя и негова страна!

Моите очевидци,бяха разполагаем на съда!Днес той е декларирал,че няма очевидци и че се отхвърля да води очевидци.

Съдя Веселка Йорданова оправдава след 10 минути подсъдимия!

Когато моята адвокатка със сълзи на очи я пита,какво става?(Съда работи с обстоятелства и доказателства все пак),Веселка споделя,че той по този начин е мислил!Не е клеветил,ТОЙ ТАКА СИ Е ПОМИСЛИЛ!

Другите обиди пък били за Светлана Гущерова тъй като тя минава в кадър,а делото било на Моника Валериеа!

Е,Светлана Гущерова желае да съди Людмил Иларионов също!

Катя (адвокатката ми), желае от Веселка присъдата с цел да прочете,защо за Бога човек не предоставящ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оневинен,Веселка казва-,,Пусни си молба ”!А присъдата към този момент е написана.

Веселка Йорданова има един месец да се обоснове за какво е оневинен човек не дал доказателство за засегнатост пред 3 милиона души в ефирен ефир!

Не се занимавах с делото тъй като бях спокойна за себе си,какво и с кого съм правила!Знаех и че очевидци няма да има от негова страна!

Само,че имам един въпрос?

Кой човек си води фотограф,ами в случай че те осъдят??????

Запомнете това име и тази съдийка!ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Който ме следи,знае че аз не се отхвърлям и си диря правата до край!

Присъдата ще бъде качена обществено,веднага откакто се,,помолим ”да ни я дадат документално,че и ние да прочетем за какво е оневинен!

Делото ще стигне до Европейската комисия!

Аз ще бъда удовлетворена от изявление взето от съдийката Веселка Йорданова,на какво съображение е взела решение,този човек да бъде оневинен.Освен несъмнено,това което е споделила след приключването на делото на адвокатката ми-,,Той по този начин си е помислил за това го е споделил ”

Госпожа,има една разлика,той освен намерения,той го сподели,а това е клюка!!!!!!!!!!!!

ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Аз знам моята компетентност,моите контакти,и моите благоприятни условия,просто бях сигурна в това дело и не отдавах значение,ето че Людмил му е отдал.Почерпете се с юриста си Людмиле и може би и с Веселка,сега ще се занимая и аз с делото си!

Благодаря! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР