Твърде рано е да се правят каквито и да е

...
Твърде рано е да се правят каквито и да е
Коментари Харесай

Какво стои зад мистериозната смърт на шефа на КАТ-Казанлък?

Твърде рано е да се вършат каквито и да е заключения по случая в планове мъртъв началник на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Бих споделил, че в тази обстановка нещата вървят към самоубийство. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия криминалистът Ботьо Ботев.

Ако някой е решил да инсценира самоубийство, може ли да реализира всички тези дейности – да стреля с револвер, който е в неговата ръка и да го остави в същото състояние, в което би трябвало да се откри. Трудно е да се намерения, че сходни дейности биха се направили, само че не са изключени и като доктрина. Ако се стигне до това мнение, разплитането на случая става по-лесно, тъй като да се създадат сходни дейности, това значи, че той има съображение да заблуди проверяващите, сподели още той.

Самоубийството е комплицирана психична категория, когато човек е стигнал до сходни съждения и дейности. Конкретно по тази обстановка има доста неща, които би трябвало да се обясняват, както в едната, по този начин и в другата страна, изясни криминалистът.

Ботев съобщи, че не би трябвало да се подценява инспекцията за корупционни дейности в Районното ръководство. Според информации, дни преди изгубването на Тодор Николова, е имало оголен чиновник от вътрешна сигурност, който по-късно се е върнал на работа. От КАТ-Казанлък обаче отхвърлиха да има връзка със случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР