Твърде рано е да обвържа тези пари ( - бел.

...
Твърде рано е да обвържа тези пари ( - бел.
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Рано е да обвържа парите за "Хемус" с чекмеджето на Борисов

Твърде рано е да обвържа тези пари ( - бел. ред.), с чекмеджето на Бойко Борисов. Преки доказателства в тази тенденция няма ". Това съобщи в предаването " Въпросите " по ТВ1 вътрешният министър Бойко Рашков. През предходната седмица той показа скица за изтеглени от банки 60 млн. лв. за автомагистралата към кухи компании, а зам.-шефът на ГДБОП Любомир Николов в събота го добави, че.

" Човечецът е един от многото, не е значимо коя е персоната, а че има хора, политици, измислили такава скица ", сподели през днешния ден Рашков, като не пожела да борави с имена. Изложи обаче тезата си, че някогашният министър председател Бойко Борисов и ръководителите на районното министерство Петя Аврамова и Николай Нанков не са пресекли източването на пари и са бездействали. във връзка със градежа на автомагистрала " Хемус ". Рашков уточни, че следствието е под контрола на прокуратурата, а тя би трябвало да потвърди, че има смисъл от съществуването й.

Всичко, което би трябвало да знаете за изборите - четете.

За изтеклите през днешния ден фотоси, на които се допуска, че е, Рашков разяснява, че заплатата на министър-председателя не е толкоз висока, че да се изпълни чекмедже с 2 млн. евро и кюлчета злато. Обяснението, по думите му, дължи " този, който спинка на спалнята, ".

" Вероятно ще се измисли някоя друга Мата Хари. Първо беше една, след това станаха повече, което обърква някогашния министър председател и не може да покаже най-малко една от всичките тези доста, под претекст, че може да допусне неточност ", сподели Рашков. Отново изрази тезата си, че държавни средства от бюджета за строителство на автомагистрала могат да влязат в приложимост за пазаруване на гласове.

Допълнителните машини са предизборна " историйка " на Борисов

Рашков, който като вицепремиер бе избран за стиковане на организацията на институциите за идните избори на 14 ноември, отхвърли. В събота партията свика брифинг пред хранилища, където се съхраняват машините за вота и персонално Бойко Борисов разгласи, че е сложил постове, които са снимали по какъв начин от склада се изнасят машини, а вътре имало 228 повече, посредством които може да се генерират 28 хиляди манипулирани гласа.

" Това, което се изнесе от Борисов, не дава отговор на истината в главните елементи. Машините, купени от страната, които ще служат за изборния развой са в склада, охраняват се от жандармерията и достъп до тях няма никой. Онези, купени от " Сиела Норма " като частно сдружение са им нужни на тях. Твърдят, че са за демонстрации в Албания и Грузия, това е тяхна работа, не е работа на нашата страна. Те ще създадат с тях това, което желаят.
Рашков счита, че Борисов е привикнал когато дойдат изборите " да измисли някаква историйка, която по този начин да я разгласи в общественото пространство, че той да се самопредстави като някаква жертва и да желае някой да го съжалява и елате гласувайте за мен, тъй като вижте по какъв начин ме мамят ", изясни Рашков. Добави, че няма такова нещо и не прави чест на Борисов.

По друга от рецензиите на ГЕРБ - за Рашков отвърна, че това не е правилно и предварителната защита против осъществяването на закононарушения се показва като принуда. Добави, че две партии се занимават с политически закононарушения и това са ГЕРБ и Движение за права и свободи, като с такива се стремят да завземат властта.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР