Твърде напрегнато става за връзката на Надя (Йоанна Начева) и

...
Твърде напрегнато става за връзката на Надя (Йоанна Начева) и
Коментари Харесай

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в „All Inclusive”

Твърде с напрежение става за връзката на Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) в идващия епизод на „ All Inclusive ” по NOVA. След изненадващата поява на някогашната брачна половинка на предприемача – Екатерина (Маринела Ангелова), проблемите за двамата влюбени занапред стартират. Романтичната им почивка на морето е бодил в очите на Катя, само че тя се успокоява с мисълта, че най-вероятно взаимоотношенията им няма да имат никакво бъдеще и даже е способна да го потвърди. Дали ще се окаже права, че връзката на Боян с младото момиче е следващата му краткотрайна забежка и какъв непредвиден поврат е подготвена да провокира поради своята ревнивост?

Хванал приятеля си и съучастник в издънка, Емил (Явор Борисов) към момента не може да повярва, че Парушев (Петър Калчев) е кадърен на такова изменничество. Емо не е толкоз отчаян от това, че Йордан крие тайната си любовна случка с Марина (Яна Огнянова), колкото от обстоятелството, че предава другарството им и предава техния общ бизнес. Осъзнал кой снася информация на най-големия им зложелател, Емил взема решение да отговори уместно на удара. Какво тъкмо е намислил и по какъв начин ще се отрази подлият му проект в борбата сред двата конкурентни бара на плажа?

Нови завършения чакат радостната детска тайфа на Сашко (Силвестър Велячки), Стефани (Дебора Жечева) и Преслав (Виктор Попов). От няколко дни делфинът, привлякъл вниманието на малчуганите, не може да бъде видян на никое място и те са мощно обезпокоени. Хлапетата стартират свое лично следствие и, без да желаят, се забъркват в мистериозна история. Какво ще открият дребните следователи и до каква степен ще ги докара тяхното любознание, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР