Твърде малко вероятно да не сте правили секс с неподходящи

...
Твърде малко вероятно да не сте правили секс с неподходящи
Коментари Харесай

Женско помагало: 7 ужасни причини да правим секс с грешния мъж

Твърде малко евентуално да не сте правили секс с несъответствуващи за вас хора. Аз самата съм правила секс с някои мъже, които не заслужаваха да ме имат. За да бъда тотално почтена, направих тези взаимни отстъпки поради несъответстващо неприятни аргументи. Но най-малко не съм сама в това „ престъпление”. През годините не минаваше женска колекция с приятелките ми, без някоя от нас да не скубе косата си поради пишман любовчиите, с които се беше споделяла. Какво кара дамите да загърбят половия си усет и достолепие?

Опит за връзка
Може сред вас да има искри и това да ви кара да се чувствате специфични, само че в случай че знаете, че той не търси нищо съществено, спрете с опитите да го „ превъзпитате”. Не си мислете, че спането с него ще промени решението му. Най-много да си аргументите сърдечна болежка.

По насила
Това е една от най-грешните аргументи да вършиме секс. Ако не ви се прави, не си го причинявайте. И изтласкайте от съзнанието си убеждението, че ще спре да ви звъни, в случай че не всеки път му давате достъп до тялото си.

Несигурност
Много дами спят с мъже единствено тъй като желаят да се усещат красиви, ценени и мечтани. Ако имате потребност от увещание за личната си стойност, не си мислете, че безсмисленият секс ще ви даде всичко, което търсите. Вместо това ще ви накара да се усещате по-зле. Празнините, които запълвате, до момента в който някой е вътре във вас, ви разболяват сега, в който търкалянето в чаршафите свърши. В последна сметка, бъркотията у вас става още по-осезаема.

Виновен е алкохолът
Навън сте с компания, пийнали сте повече и мъжът от прилежащото сепаре ви наподобява като господ. Позволявате му да ви почерпи няколко питиета, след това хващате такси и се озовавате в леглото му. На сутринта изпитвате тотално страдание от небрежния секс от предната вечер.

Разсейване от действителността
Понякога дамите вършат секс, пък и мъжете, за който не са изключително уверени, че желаят да им се случи, тъй като не желаят да се изправят пред проблемите си. Не че сексът с несъответствуващи хора постоянно е ужасяващ, само че рядко е величествен.

Преодоляване на някого
Отхвърлянето боли, всички знаем това. В най-продънените ни моменти, когато се усещаме непривлекателни и неприятни, желаете да се усетите мечтана. И откривате това у някого, който ви желае единствено за един къс момент.

Защото е секси
Въпреки че може да не е неприятна причина, от време на време просто желаете да сложите още един скалп върху любовния си колан. Няма нищо неприятно някой, от който сте привлечени, да изпитва увлечение и към вас. Така де, за какво да пропускате тази опция? За страдание, има моменти, когато сексапилният чужд не е най-хубавият в леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР