Твърде е възможно Борисов да остане четвърти път на власт,

...
Твърде е възможно Борисов да остане четвърти път на власт,
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Сблъсък Борисов и Радев ще бъде сложен и няма да е в полза на Борисов

Твърде е допустимо Борисов да остане четвърти път на власт, въпреки че го убеждават, че е изтощен.Той знае, че в случай че излезе от властта, ще изгуби това, което го охранява - властта. Затова борбата против президента е толкоз гневна. Сблъсък сред Борисов и Радев ще бъде комплициран и няма да е в интерес на Борисов. Това сподели журналистът Копринка Червенкова.
Няма амнистия във връзка с президента Румен Радев, каквото и да направи, ще бъде нападнат. Ходът му беше добър, вади го от пистата на напускащ властта и го качва на пистата като човек, който ще се конкурира с други за идващ мандат. Сега офанзивите против него ще бъдат различен вид - като против съперник. До края ще го нападат, бе безапелационна Червенкова пред БНР.

Във връзка с позицията на евродепутата Елена Йончева, Червенкова я дефинира като афиф. Мислех Йончева за по-консистентна, тя се оказа лека конница. Страхувам се, че скоро и Сергей Станишев, чиято роля тя играе, ще разбере, че не му прави работа. Това, което тя приказва, не е състоятелно с това, че Нинова подрежда игра с Борисов. Тя може и да извърши чудеса, само че държанието ѝ не допуска такива самоубийствени ходове. Докато държанието на Йончева е самоубийствено, ликвидира се отвред, счита Копринкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР