Твърде често, да си известен в България те прави обект

...
Твърде често, да си известен в България те прави обект
Коментари Харесай

Майната им на хейтърите! 5 БГ звезди, които се опълчиха на онлайн омразата

Твърде постоянно, да си прочут в България те прави обект на нежелани мнения, погрешни клюки и злобни нападки. За благополучие, не всички родни звезди се помиряват с този тренд. Ето по какъв начин пет БГ звезди избраха да се опълчат на онлайн омразата:

Атанас Колев

Последният шлагер на Атанас Колев – “Това НЕ съм аз ”, е отдаден напълно на това да останеш правилен на себе си, даже когато другите те съдят. От самото начало на кариерата си, той бива съпровождан от злобни клюки по отношение на всички аспекти на живота му – от хипотетичната му връзка с Мария Илиева до решението му да се самопродуцира. Днес, Наско наподобява е намерил себе си и не се интересува от хорското мнение. “Някой желаят да съм различен, ‘ма това не съм аз, ” пее рапъра. Видеото на сингъла е изпълнено с фрагменти, близки до сърцето му – като морето, родната му Варна и книгите “Хари Потър ”... А ние можем да му кажем единствено “Евала! ”.

Виж още: Романтиката им отива: Папи Ханс и Сара с нова порция жестоки фотоси

Гери-Никол

Ако има българска звезда, която да се е срещала с онлайн хейт, то това е Гери-Никол. Още с излизането на първата ѝ ария – “Ела и си вземи ”, когато бе единствено на 17, певицата се трансформира в цел както на клюкарските летописи, по този начин и на интернет троловете. Гери постоянно се обръщала към зложелателите в музиката си, с шлагери като “I’m Тhe Queen ” и “Бутай ”. Годините под светлината на прожекторите наподобява са я научили по какъв начин да се оправя с клюките, и през днешния ден певицата към този момент се обкръжава единствено с доверени хора. “Обърни внимание на тези, които не ръкопляскат, когато печелиш, ” написа тя под усмихнато селфи в Instagram. 

Виж още: Невероятният фитнес режим на Кристиано Роналдо, който го поддържа в топ форма на 36 

Pavell & Venci Venc'

Още през 2018 рапърското дуо Pavell & Venci Venc’ се изрече против онлайн нападките в сингъла си с Дара – “Срещу мен ”. “Хейтъри, мейтъри, злобни душички, да лягат под влака ” рапират те. Посланието им? Прави това, което искаш, без да се вълнуваш от хорското мнение. “Кучетата лаят, а кервана си върви, ” отсича Венци в песента. “Няма к’во да им се изплашвам, в случай че би трябвало мога самичък да си аплодирам, ” добавя Павел. Можем единствено да се съгласим!

Hiken Shtiken

Музикалните звезди не са единствените, които стават обект на кофти нападки: постоянно, онлайн хейтът застига и обичаните ни инфлуенсъри. Такъв е казусът с влогъра Hiken Shtiken, който стана прочут с цветните си, занимателни видеа на тематика грим. Като някой, осмелил се да излезе от откритата социална рамка, Диди Димитров (както е същинското му име) нееднократно е бил нападан от зложелатели. Как се оправя той с отрицателните мнения? Като си взима отмора. " Като интроверт е доста значимо да оставам самичък, с цел да се възстановя, ” написа влогърът под неотдавнашен Instagram пост. “Душата ми е изтощена, разреших на задоволително хора да я тъпчат, ” добавя той. Стискаме ти палци, Диди!

Виж още: Дени от " Един за различен " със супер сладки фотоси: " Ако имате това, нещата няма да са толкоз неприятни "  

Даяна Ханджиева

Красивата Даяна Ханджиева наподобява е решила да бори слуховете с възприятие за комизъм. В Instagram, актрисата разгласява безоблачен морски кадър с изречението “Всяко лято плажните фотоси се вършат за да... ”. В описанието, Даяна изрежда няколко аргументи, измежду които “да потвърдят, че не съм бременна ” и “да чуя: ‘Ти съществено ли се пусна по бански в Instagram, да те гледат всички?!? ”. От усмихнатите снимки и саркастичният ѝ звук, посланието на актрисата излиза наяве: злобарите дано да си хейтят, ти просто си живей живота...

Изображение: https://www.instagram.com/atanaskolev_official/, https://www.instagram.com/hikenshtiken/, https://www.instagram.com/dayana.handjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР