Твърд боен дух. Това пожела президентът Румен Радев на запасните

...
Твърд боен дух. Това пожела президентът Румен Радев на запасните
Коментари Харесай

Твърд боен дух пожела Румен Радев на запасните офицери

Твърд военен дух. Това пожела президентът Румен Радев на запасните офицери. Силата на една войска не се мери с количеството и качественото на нейните оръжия, силата ѝ е в бойния дух, акцентира президентът.

Държавният глава им благодари за съхранението на националните идеали. Държавата ни е била мощна, когато е имало мощна връзка сред народ и войска , по думите му.

Възпитание в патриотичните полезности изиска президентът. Запасните офицери от своя страна наградиха президента Румен Радев.

 Снимка 312281
Източник:

Като някогашен боен Румен Радев е член на съюза на запасните офицери. Президентът получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса.

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов също поздрави запасните офицери по случай 110 години от основаването на съюза. По думите му в последните години от всички страни ни заливали с разнообразни полезности.

 Снимка 312284
Източник:

Той изрази страдание, че днешните млади нямат опция да влязат в казарма и да усетят военните полезности и дух. Вие служихте доблестно под бойните флагове на отечеството, обърна се Каракачанов към офицерите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР