Тв звездата и бивша Мис България – Славена Вътова издаде

...
Тв звездата и бивша Мис България – Славена Вътова издаде
Коментари Харесай

Славена Вътова: Семейството ми е моята най-голяма мотивация


Тв звездата и някогашна Мис България – Славена Вътова издаде кулинарната си книга „ Хапки благополучие “, рецептите в която подсигуряват отлична кондиция и положително въодушевление.

 

Споделя, че от много време има рецептите за ястията, които е споделила в книгата си. Оформлението на книгата й е лишило към три месеца, а всяка от рецептите първо е изпитана персонално от нея. Разкрива, че в дома им постоянно има по няколко ястия. За нея и брачна половинка й споделя, че обичат по-изчистената храна, само че в случай че имат посетители, тогава нещата са разнообразни. Старае се децата да получават всички хранителни субстанции, от които се нуждаят.

 

Казва, че тя е най-големият критик на храната, която подготвя. Когато има съмнения за усета, незабавно внася някакво изменение. Не се опасява да рискува с усетите, защото е почитател на подправките и пикантното. Когато обаче подготвя храна за други се старае всичко да е добре уравновесено.

 

Това, което я въодушевява е любовта й към хубавите ястия и към хората, които желае да зарадва с тях. Не крие, че през последните три години залага главно на приготвянето на здравословни предписания в дома си. Самата тя спортува интензивно и се стреми храната, която употребява да е добре премислена, сготвена и комбинирана.

 

Планира и издаването на втора кулинарна книга, само че към този момент ще изчака, с цел да види по какъв начин ще потръгне първата й. За нея споделя, че е написана вследствие на въпросите на хората, с които комуникира в мрежата.  

 

За момента да е водеща на предаване не е затворена страница за нея. Малцина обаче са наясно с обстоятелството, че е работила и като преводачка в испанска болница, когато родителите й живеели там. Твърди, че действителността, с която се е сблъскала в болничното заведение й е посочила какъв брой незначителни са ежедневните проблеми. Тази работа освен я е отрезвила, а и е дала друга позиция.

 

Подчертава, че фамилията й е най-голямата й мотивация за всичко. С развъждането и възпитанието на дъщерите им са виновни главно тя и брачният партньор й, само че пък и бабите от време на време оказват помощ.

 

Не е от хората, които се гневят, още повече дотам, че да си изтърван нервите. По-скоро се разочарова от време на време от някои неща, само че не демонстрира разочарованието си външно.

Почива когато е сама или пък в планината. Релаксира и в кухнята, приготвяйки храна под звуците на приятна музика. Най-зареждащо и хубаво несъмнено й е с децата.

 

Категорична е, че не обича да разисква персоналния си живот и в този ред на мисли показва, че единственото, което може да каже за брачна половинка си Юлиян Цолов е, че са добре и са дружно.

Убедена е, че с него са попаднали в плен на любовта от пръв взор.

 

За коледните и новогодишни празници фамилията й ще остане в София, защото й предстоят голям брой задължения към книгата й. Определя отиващата си година като сполучлива и показва, че ще се стреми и идната да е такава. Най-важната цел в живота й обаче остава тази да е добра майка, даваща на децата си цялата обич и внимание.

Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР