Тв звезда е причината чалгаджията Кристиян Кирилов да се раздели

...
Тв звезда е причината чалгаджията Кристиян Кирилов да се раздели
Коментари Харесай

Тази мацка разби семейството на чалгарите Джулия и Кристиян

Тв звезда е повода чалгаджията Кристиян Кирилов да се раздели с колежката си Джулия. Попфолк фамилията изненадващо за мнозина разгласи, че се развежда. Двойката  бе женена 3 години. Според разделящите се артисти във връзката им няма трети човек.

 

Оказва се, че не е тъкмо по този начин.  Кристиян се е залюбил с тв звездата Дени. Двамата към този момент не се крият и качиха обща фотография от Рилския манастир.

,,Благословена да си до мен “ , написа под фрагмента Кирилов.

Русото маце стана известно преди няколко години у нас с присъединяване си във формата,,Един за различен “. Тогава русокоската влезе в фамилното риалити с тогавашната си половинка Дани. Малко по-късно двойката се раздели.

Преди да се хване с Кирилов, Дени бе спрягана за гадже със сървайвъра Чефо. Новината за връзката им о6аче по този начин и не бе доказана, писа „ България Днес “.

Кирилов стана известен у нас с присъединяване си в сериала „ София денонощно “. Там той бе в ролята на Митака. Дени пък е внучка на легендата на,,Левски Стефан Стайков - Заека. Връзката на чалга артиста и мацката датира от няколко месеца. Именно поради русото прелъщение Кристиян зарязва Джулия, която го вкара в попфолк средите. От месеци чалга двойката имала проблеми, издават  близки до нея. Дени и Кристиян пък се познавали от години, само че любовта им пламнала чак в този момент. Разбира се, първата крачка към това направил мачото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР