Тв водещият Светослав Иванов се радва на засилено женско внимание,

...
Тв водещият Светослав Иванов се радва на засилено женско внимание,
Коментари Харесай

Светослав Иванов се радва на засилено женско внимание

Тв водещият Светослав Иванов се радва на засилено женско внимание, видяха фотографите на " Ретро “. В обедната си отмора журналистът от Би Ти Ви постоянно си прави компания с млади колежки от малкия екран. Светльо бе изловен на разходка наоколо до постройката на малкия екран, в която работи, дружно с две изтупани дами. Колежките на водещия на " 120 минути “ запленено слушаха любопитните истории, които Иванов им разказваше, и не се отлепиха от него нито за момент.

Доскоро журналистът нямаше право на сходни фриволности, защото брачната половинка му Вяра Деянова също работеше с него в Би Ти Ви и следеше изкъсо връзките му с представителките на нежния пол в нюзрума. От няколко месеца насам обаче русокоската е предходна на свободна процедура и към този момент не е част от колектива на малкия екран, където дълги години беше един от топрепортерите. Така не можела да следи с кого и по кое време мъжът ѝ си прави компания.

От своя страна Светльо е бетонирал позициите си в медията по-силно от всеки път, защото е пръв другар с новия шеф на новините и публицистичните излъчвания – Антон Хекимян. Говори се, че с помощта на топлите им връзки Иванов съумял неотдавна да получи и солидно покачване на възнаграждението си. Макар да води предаване един път седмично, той е измежду най-скъпоплатените публицисти и негови сътрудници предходната година издадоха, че се разписвал против 8 бона на месец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР