Тв водещата получила перитонит след поход до Рилските езера, линейката

...
Тв водещата получила перитонит след поход до Рилските езера, линейката
Коментари Харесай

Мира Добрева след комата: Бог и двама лекари от „Пирогов“ ме спасиха!

Тв водещата получила перитонит след поход до Рилските езера, колата за спешна помощ пристигнала мигновено

Тв водещата Мира Добрева, която предходната седмица бе сред живота и гибелта, проговори след ужаса , който претърпя. Звездата на Българска национална телевизия бе призната по неотложност в „ Пирогов “, където й бе направена интервенция на стомаха след изострен перитонит, а след нея тя бе близо два дни в изкуствена кома. Благодарение на напъните на лекарите обаче Добрева съумя да се пребори за живота си и към този момент е добре, въпреки че лекуването й ще продължи дълго. Тя се изповяда за претърпяното в обществените мрежи, написа Ретро.

„ Ето че след всичко стоя още веднъж пред Вас, с цел да благодаря на Бог, че подреди нещата по този начин, че да съм вкъщи, а не надалеч от болница, когато се случи моето тестване! Благодаря, че ме повери в ръцете на положителни лекари . Д-р Методи Джуджев, в телефона си съм Ви записала като „ Спасителят ". Два дни по-късно, когато се наложи да постъпя в реанимация, ме одобри различен покровител - доцент Георги Георгиев. И двамата не ги познавах. Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за интервенции, за здравето ни . И това е обикновено... В моя случай нямаше време за нищо, разчитах единствено на връзката си с Бог и имах упованието си в Него. Молех се единствено да разпери крилото си над докторите, с цел да си свършат по най-хубавия метод работата. С това желая да кажа, че не ни трябват доста връзки. Освен една - избавителната... Благодаря на медицинските сестри в Реанимация - Вие сте толкоз специфични хора! И най-после, само че не на последно място - благодаря на Бърза помощ. Този път тя пристигна в действителност бързо и това бе от решаващо значение за всичко . Благодаря на околните си, че бяха до мен, и на Вас, че изпращахте молитвите си за мен. Толкова трогателни думи прочетох! По нов метод постепенно ще се връщам в остарелия си живот, само че не желая да приказваме повече за интервенцията, комата или болничното заведение. Благодаря на всички за поддръжката! “, написа Мира.

Дъщеря й Лора, която бе неразделно до нея по време на битката й за живот в болничното заведение, разкри, че майка й е получила мощни болки в корема след фамилен поход до Рилските езера. Благодарение на бързата реакция на Бърза помощ, които пристигнали мигновено, следствията не са били съдбовни. Мира не е имала очевидни признаци, а дъщеря й споделя, че в случай че рецесията се била случила , до момента в който са били толкоз на високо в планината, не се е знаело дали ще могат да я спасят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР