ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба днес. Бебето

...
ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба днес. Бебето
Коментари Харесай

Петя Дикова роди

 ТВ водещата Петя Дикова роди своята втора рожба през днешния ден. Бебето е момченце, носи името Илиян - на татко си Илиян Любомиров и е с ограничения от 4 140 кг. и 54 см.

Дикова и дребният Илиян се усещат добре, а щастливата майка и нейното семейство благодариха на екипа на АГ експерта доктор Анатолий Дуковски, доктор Валери Нецов-началник на Отделението по акушерство и гинекологията в лечебното заведение, доктор Иван Иванов-анестезиолог и всички останали експерти, ангажирани в процеса. 

" Г-жа Дикова все още се възвръща след раждането. Тя и бебето са здрави и се усещат добре, като следва до броени дни да бъдат изписани от лечебното заведение “, разяснява доктор Дуковски. 

На 26 декември в ефира на БТВ ще бъде излъчен и филмът на тв водещата и горда майка на към този момент две деца " Направи го в този момент: Приказка за бъдещето “, отдаден на демографската рецесия в България и възходящият брой на двойки с репродуктивни проблеми. Той има за цел и да стимулира младежите да се осведомят по отношение на последствията от късното взимане на решение за основаване на дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР