Тв водещата Мира Добрева публикува във фейсбук профила си видео,

...
Тв водещата Мира Добрева публикува във фейсбук профила си видео,
Коментари Харесай

Мира Добрева пусна кадри от деня, в който за малко не умря ВИДЕО

Тв водещата Мира Добрева разгласява във фейсбук профила си видео, снимано часове преди здравословното ѝ положение да се утежни на 3 септември тази година и тя да се озове на косъм от гибелта. Тогава щерка ѝ разгласи, че Добрева е била оперирана по неотложност и е в кома. 

В обявата си Добрева изяснява, че в част от фрагментите на видеото си проличава какъв брой ѝ е било неприятно. Тя е желала да снима влог, в който демонстрира на почитателите си хубостта на Рилските езера. Споделя, че до момента не се е осмелявала да изгледа видеата, снимани в най-тежкия, само че незабравим ден от живота ѝ.  

" Много се уморих. Днес съм като на занимателен каданс. Един относително лек за мен маршрут, като този ми се стори ултра тежък. Обаче в последна сметка съм на върха и в този момент си почивам малко ", това са част от думите, които Добрева изрича в част от клипа. После поучава почитателите си: " Времето ни на тази земя е толкоз малко и би трябвало да го живеем в наслада и признателност ". 

" Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов... Без да допускам какво ме чака, през целия ден снимах - желаех да направя малко влогче за почитателите на тази страница. До през днешния ден не дръзвах да погледна видеата. В един от фрагментите проличава какъв брой ми е неприятно...Два месеца по-късно пущам клипчето - за Вас то ще бъде рекомендация да посетите една от най-красивите естествени забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не желая да се връщам. Или дано ми припомня, че времето ни на тази земя е толкоз малко и би трябвало да го живеем в наслада и признателност! ", написа Добрева в обявата си. 

Тогава стана ясно, че  водещата е направила изострен перитонит и се е наложило по неотложност да я одобряват в " Пирогов " за интервенция на корема. Не е можела да диша независимо и поради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и е била интубирана. Лори разкри още, че единствено минути са делели Добрева от гибелта. 

По-късно дъщерята на тв водещата заяви радостната новина, че положението на майка ѝ се е подобрило. 

Дни по-късно Мира Добрева разгласява видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в " Пирогов ", както и на Бърза помощ.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР