Тв водещата май е прекалила с разкрасителните процедури, коментират нейни

...
Тв водещата май е прекалила с разкрасителните процедури, коментират нейни
Коментари Харесай

Венета Райкова си направи нос като на Камелия

Тв водещата май е прекалила с разкрасителните процедури, разясняват нейни почитатели. От последните фотоси, които Венета качва в Инстаграм, излиза наяве, че тя си е обърнала особено внимание през последните месеци.

Журналистката безусловно не наподобява на себе си. Най-променен обаче е обонятелният ѝ орган, който извънредно доста е замязял на този на певицата Камелия, написа " Телеграф ".

Венета изненада и с много персонални самопризнания в обществените медии. тя написа, че откакто се развела с Тишо преди 4 години, избира да има единствено мимолетни случки. Райкова не търсела връзки, а и множеството представители на мощния пол, с които се виждала, бързо ѝ омръзвали. 

" Откакто се разведохме преди съвсем 4 година, нямам гадже, тъй като не желая връзки и обвързване. Имам случки с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30г до 40 година, с които се виждам по един два пъти, тъй като всички ми омръзват бързо. На този стадий от живота ми не се влюбвам, по този начин съм избрала да пребивавам, удовлетворена и щастлива съм ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР