Тв водещата Мария Игнатова се е тръшнала болна на легло,

...
Тв водещата Мария Игнатова се е тръшнала болна на легло,
Коментари Харесай

Стрес в Звездите в нас! Мария Игнатова изчезна от ефир, ка...

Тв водещата Мария Игнатова се е тръшнала болна на легло, с което изправи косите на продуцента Маги Халваджиян. Тя не съумя да се появи за фотоси на " Звездите в нас " - предаването, на което е водеща дружно с Ненчо Балабанов. 

Последният епизод на шоуто мина без нейното наличие, а сътрудника й Балабанов стресна феновете с повода, заради която се постанова да води самичък. 

" Сигурно се чудите за какво съм?! Защото Мария избяга! Шегувам се! Мария е болна и нямаше по какъв начин да участва на днешните фотоси. Добрата вест е, че я чакаме скоро да оздравее и персонално аз се надявам идващото предаване да го води сама, с цел да види какво ми е било на мен през днешния ден. Аз съм сериозен човек, войник, пък в този момент ми е паднало да блесна като независим водещ. Някой ден може да ми дадат и лично предаване ", сподели Ненчо на старта на " Звездите в нас ".



Самата Мария не е качвала нищо ново в обществените мрежи, нито пък е коментирала самото предаване и представянето на участниците. 

На сцената водещият Ненчо Балабанов посрещна седемте тима, които доближиха до този кръг на надпреварата, а на финала звездното жури разгласи и кой е осмият тим, който се връща в конкуренцията. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единомислещи в решението си да върнат тим „ Лили Иванова “, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона.

Отборите „ Лейди Гага “, „ Елвис Пресли “, „ Софи Маринова “, „ Елтън Джон “, „ Бруно Марс “, „ Селин Дион “, „ Веселин Маринов “ и „ Лили Иванова “ се изправиха в решаваща борба един против различен. Със страхотни осъществявания, артистични умения и голям гений те изправиха публиката пред извънредно сложен избор. „ Публиката е взела най-правилното решение и ние сме сигурни в това “, показа Софи Маринова секунди преди водещият на формата да разгласи резултатите.



Напред към полуфиналите продължиха тимовете „ Селин Дион “, „ Елтън Джон “, „ Бруно Марс “, „ Лили Иванова “ и „ Веселин Маринов “. По думите на журито всички тези участници бяха съумели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват театралното си държание и певческия си гений и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте реализатори ще се изправят още веднъж едни против други в първия полуфинал, в края на който всеки от тимовете ще изпрати на финала по един собствен представител, определен още веднъж от публиката, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР