Тв водещата Гала захвърли сутиена и показа, че е с

...
Тв водещата Гала захвърли сутиена и показа, че е с
Коментари Харесай

Гала попълни деколтето със силикон

Тв водещата Гала захвърли сутиена и сподели, че е с едни гърди напред. Блондинката оголи обилен бюст и бързо събуди заспалата си публика, видя Lupa.bg. Гърдите на плевенчанката са нови и силиконови, тъй като естественият й бюст е много непретенциозен. Не е ясно по кое време тв легендата се е подложила на интервенция за увеличаване на гръдта си, само че към този момент се хвали с формите си.



Така се появи Гала преди дни. Днес тв водещата бе избрала топ с по-малко деколте, само че отново си личеше, че сутиенът е цялостен

Гала години наред се жалваше от дребните си гърди, които е наследила и щерка й Мари, като постоянно споделяше, че я е боязън да се оперира и да си ги уголеми, само че очевидно към този момент е събрала кураж и се е тунинговала.

„ Когато бях дребна, не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и по този начин си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са дребни, само че за сметка на това – естествени и сладки “, споделяше преди време Гала.

Тя даже театралничи за мъжки списания, които потвърждаваха тези нейни думи за дребния бюст. Но както е видно – той към този момент е в историята и към този момент има обилна гръд, която пъчи.



Гала през днешния ден



Естественият бюст на тв водещата
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР