Тв водещата Гала даде много откровено интервю пред Мон Дьо

...
Тв водещата Гала даде много откровено интервю пред Мон Дьо
Коментари Харесай

Гала: Благодарна съм за живота, който имам

Тв водещата Гала даде доста искрено изявление пред Мон Дьо за предаването " Събуди се ". От момичето на шанса в най-гледаното токшоу на 90-те " Невада ", до дамата, която през днешния ден доста хора дефинират като кралицата на малкия екран. Гала дължи дългия си живот на екрана единствено на едно - упорита работа. Днес тя продължава да заспива в среднощ със сюжет в ръка, а времето, което отделя за сън, е единствено пет часа.

Гала към момента си спомня звучния пестник в лицето поради прекъсването на " На кафе " през 2005-та. " Никога не е имало миг, в който да желая да се откажа от предаването и екипа. Много ми беше мъчно, когато смъкнаха " На кафе " от ефир. Бях уплашена, само че никога депресирана и смазана ", споделя водещата.

Това, за което обаче същински съжалява е, че толкоз доста сутрини не се е събуждала с щерка си Мари: " Пропуснах доста мигове - време за щерка ми, която порасна край мен и не видях доста скъпи моменти, които няма по какъв начин да върна. Пропуснах време с майка ми и татко ми, който към този момент не е сред живите. Време за обич. Телевизията краде от времето ни и непринудено се включих в тази игра, тъй като и ми е дала доста неща ".

Гала споделя: " На най-вече неща в живота ме е научило майчинството. Най-много ме е възпитавала щерка ми. Тя е направила доста повече за мен в това отношение, в сравнение с аз за нея. Мисля, че съм добра майка. Съжалявам за многото сутрини, които не съм се събуждала до нея. Тя в никакъв случай обаче не ме е упреквала за това ".

Гала приказва искрено и за мъжа в живота си: " Любовта ми със Стефан не беше от пръв взор. Трите думи, които най-точно го разказват, е несклоняем, деятелен и уповавам се - мой. Понякога е сантиментален, популярност Богу, изненадващо и ненадейно. Романтично ми е това, че няма заран, в която да не ми написа SMS преди ефир с нещо благо ", споделя Гала със сълзи на очите.

" Вече мога да кажа, че го обичам повече от себе си. С него любовта ми е друга - такава, каквато не съм изживявала. Способна съм да простя всичко. От първата си връзка научих, че не би трябвало да вярваш 100% на един мъж ", споделя тя.

" Смъртта на татко ми е най-тежкото нещо, което ми се е случвало. Винаги сме имали доста дълбока връзка. Беше неочаквана гибел и ние не чакахме. Дълго време не можех да го приема и осъзная. Съжалявам, че щерка ми не го познава, по този начин както аз ", признава Гала.

" Благодарна съм на Господ за живота, който имам. Ако е имало сълзи, те са били повече от благополучие ", споделя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР