Тв водещата Деси Цонева е била нахапана от кучето си,

...
Тв водещата Деси Цонева е била нахапана от кучето си,
Коментари Харесай

Деси Цонева публично призна кой я е „бушонирал“

Тв водещата Деси Цонева е била нахапана от кучето си, разкри самата тя в обществените мрежи. Внучката на именития артист Коста Цонев и славната говорителка Анахид Тачева бе затрупана от многочислени въпроси поради външния си тип, на които отговори: „ Никой не ме е бил, ухапа ме кучето “.

Известната с бурния си манталитет брюнетка качи поредност от видеа в персоналния си профил в Инстаграм. От първото клипче се вижда, че Цонева е посетила клиниката по лицево-челюстна хирургия в ранните часове на деня. Очевидно това е шокирало почитателите й, които мощно обезпокоени, започнаха да задават въпроси за здравословното й положение. Малко по-късно Цонева ги успокои с обяснението, че всичко с нея е наред, а повода за сцепената вежда се крие малко по-грубата игра с домашния любим.

„ Ухапа ме кучето, напълно по моя виновност “ показа с почитателите си ексводещата. Оказало се, че раната е дълбока и това наложило посещаване в болница, където Цонева била оказана първа помощ,  а сцепената вежда – залепена. Малко по-късно още веднъж в мрежата, Деси  представи виновника за утринното си посещаване -  булдога Бейкън, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР