ТВ рейтингите на мачовете от НФЛ отбелязаха спад неделята на

...
ТВ рейтингите на мачовете от НФЛ отбелязаха спад неделята на
Коментари Харесай

Срив в рейтингите на НФЛ покрай неделните демонстрации

ТВ рейтингите на мачовете от НФЛ означиха спад неделята на всеобщите митинги. Късният мач Вашингтон – Оуклънд е бил гледан от 12.9% по отношение на аудиторията година по-рано в същия часови пояс в същата седмица от сезона. Двубоят по Fox в следобедния пояс Тенеси – Сиатъл е отбелязал срив от 16%, до момента в който CBS резервираха равнищата от 2016 година Единствените печеливши този уикенд са ESPN, които означиха най-голямата си аудория на " Футбол в понеделник вечер " за 2017-а при успеха на Далас с 28:17 против Аризона.

Президентът на Съединени американски щати разяснява в Twitter, че повода за отлив на публиката е неуважението на играчите към националния байрак. " Мнозина освиркаха протестиращите, които бяха дребна част от участвалите в мачовете. Феновете желаят почитание съм знаците на страната, НФЛ би трябвало да им го даде. Докато това не стане рейтингите им ще страдат ", разяснява Главнокомандващият на Съединени американски щати.

Обитателят на Белия дом прикани притежателите на тимове " да уволнят всеки, който продължи да стачкува обществено по време на осъществяването на националния химн ", само че не взе отношение, че двама от тях (Джери Джоунс и Робърт Крафт), които бяха и измежду сериозните донори на кандидатурата му предходната година, към този момент се обърнаха против него. Джоунс коленичи на терена във Финикс в понеделник дружно с играчите на Далас, до момента в който Крафт обществено жигосах мненията му.

Масло в огъня наля пънтърът на Оуклънд Маркет Кинг. Единственият негър състезател на поста в НФЛ разгласява в обществените мрежи версията, че президентът на Съединени американски щати е почнал офанзива против Лигата поради колапса на USFL през 80-те години на предишния век. Тогава той е бил притежател на Ню Джерси дженералс, само че откакто проектът за обединяване с НФЛ не съумява е измежду основателите за завеждане на антитръстово правосъдно дело. По него през 1990 година Върховният съд присъжда на USFL да бъде платена сумата от $3.76.

Резултати :
Сан Франциско – ЛА Ремс 39:41
Джаксънвил – Балтимор 44:7
Бъфало – Денвър 26:16
Чикаго – Питсбърг 23:17 прод.
Детройт – Атланта 26:30
Индианаполис – Кливлънд 31:28
Минесота – Тампа Бей 34:17
Ню Инглънд – Хюстън 36:33
НЙ Джетс – Маями 20:6
Филаделфия – НЙ Джайънтс 27:24
Каролина – Ню Орлийнз 13:34
Тенеси – Сиатъл 33:27
Грийн Бей – Синсинати 27:24 прод.
ЛА Чарджърс – Канзас Сити 10:24
Вашингтон – Оуклънд 27:10
Аризона – Далас 17:28 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР