Тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаув имат ключова роля

...
Тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаув имат ключова роля
Коментари Харесай

Иван и Андрей също са в заверата, предадоха човека, който ги създаде

Тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаув имат основна роля в опита да бъде високомерен бизнесът на Нико Тупарев със скалъпени обвинявания, че е източил личната си компания, разкриват хора от продуцентските среди.

 

Публична загадка в медийните кръгове е, че водещите на „ Фермата “ са влезнали в коалиция със скандалния Александър Тошев, по-известен в подземния свят като Джони Каскета и Джони Лудия. Идеята е била Тупарев да бъде дискредитиран и опетнен и да бъде отхвърлен от тв бизнеса. По този метод предаванията, продуцирани от Нико, е трябвало да бъдат поети от компанията на Иван и Андрей „ Междинна станция “, в която близо 50% има Джони Каскета. В момента Христов и Арнаудов на процедура са отвън огромната игра, защото не продуцират нито едно тв предаване – нито в Нова, нито в Би Ти Ви.

„ Преди към 2 месеца те са навивали дългогодишна служителка на Нико Тупарев да стане предпазен очевидец в прокуратурата против него и да твърди, че той ограбва съдружниците си - нещо, което няма нищо общо с действителността. Жената, която към този момент не работи във компаниите на Тупарев, била потресена от тяхното изменничество и изрично отказала да бъде пионка в нечисти схеми ", коментира човек от медийния бизнес.

 

Тупарев бил предизвестен от свои познати в медийните среди, че момчетата, които той вкара в тв бизнеса и с които е другар от 22 години, тайно вземат участие в заверата против него, само че изрично отказал да повярва, че това е допустимо. Потресени от протичащото се са и управленията и на двете огромни малките екрани – Би Ти Ви и Нова.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Иван Христов Андрей Арнаудов тв продуценти Нико Тупарев Александър Тошев Джони Каскета Джони Лудия ограбване завера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР